top1 top2a top3 top4 top5
 • DESPRE NOI

  DESPRE NOI

  Cabinet Dentar

  Cabinetul Dentar Dr. Mihai Fasola efectuează diferite tipuri de lucrări dentare moderne, la standarde ridicate de calitate cu garanție de la 5 ani. Primează în tratament rezistența și estetica lucrării ca și lipsa oricărei dureri ulterior, în acest scop fiind folosite chiar și manopere gratuite.
  Materialele folosite sunt în mare majoritate de top mondial producție a firmelor cu tradiție.

  poza mea in cabinet
  Laborator Dentar

  Laboratorul Dentar Internațional cu care lucrăm, efectuează lucrări dentare de cea mai înaltă calitate și estetică, aparatura de top permițând standardizarea tehnicii de prelucrare dar și individualizarea tratamentului.

  Sterilizare controlată

  Sterilizarea în cabinet se efectuează permanent prin două metode: chimică cu substanțe speciale cu efect multiplu și termică prin sterilizator cu marker de verificare. De aceea nu s-au anunțat niciodată cazuri de transmisie microbiană în cabinetul nostru și sperăm să se mențină acest mod de lucru.

 • LUCRARI DENTARE

  LUCRARI DENTARE

  Lucrări Protetice

  Lucrările protetice sunt de diverse tipuri: punte dentară, fațete, proteză acrilică, lucrare scheletată etc. Aceste lucrări se efectuează în Laborator Dentar.
  Punte Dentară »
  Fațetă »
  Inlay »
  Proteza Scheletată »
  Proteza Acrilică »

  lucrari protetice
  Lucrări Unidentare

  Lucrările unidentare sunt obturații, tratamente canal, bijuterii dentare fiind făcute la un singur dinte
  Mai Multe . .

  inlay ceramica
  Implanturi

  Implanturile sunt ca niște șuruburi din titan, care este un material inert biochimic și au avantajul că nu se mai finisează dinți alăturați pentru a fixa o lucrare. In cabinetul nostru se pot efectua intervenții pentru implanturi.
  Mai Multe . .

  implanturi diverse
  Extracții Dentare

  Extracțiile Dentare sunt intervenții pentru care pacientul acuză o teamă înrădăcinată aparent justificată. In cabinet se fac toate tipurile de extracții incluzând molari de minte, se folosește anestezic cu articaină și efedrină ce nu dau reacții adverse sau sensibilitate fiind foarte eficiente, cu ace atraumatice foarte subțiri.

  medical symbol
  Parodontologie

  Tratamentele gingivale sunt intervenții individualizate cu efect în timp și pot cuprinde: detartraj ultrasonic și chiuretaj gingival, gingivectomii, fixări dentare, operații diverse cu lambou...

  dental light loupe consult
  Microchirurgie B.M.F.

  Tehnicile chirurgicale obișnuite în cabinetul dentar sunt extracții cu sutură, rezecție și chiuretaj apical, replantare terapeutică, înălțare de creastă, drenaje diferite etc..

  sutura gingivala
 • IMPLANTOLOGIE

  IMPLANTOLOGIE

  Lucrari protetice pe implanturi
  Mai Multe . . .

  Implanturile dentare sunt microsuruburi speciale din titan cu suprafata tratata pentru a fi usor osteointegrate. Inlocuiesc pe termen mediu si lung dintii extrasi si cu ajutorul carora se efectueaza ulterior lucrari dentare ceramice fixe. In cabinetul nostru se utilizeza implanturi adaptate dupa structura osoasa a pacientului fapt care creste durabilitatea acestora. Deasemenea interventia este pe cat posibil atraumatica, prin metode speciale, pentru a grabi vindecarea si a nu produce inflamare faciala. Garantam pentru calitatea tipului de implant!

  implanturi
 • PRETURI

  PREȚURI

  PREȚURI FIXE

  Prețurile sunt fixe, dar pot apărea modificări în funcție de mărimea lucrării: de exemplu dacă o obturație e foarte mare poate apărea o ușoară creștere a prețului, intrând mai mult material.
  Prețurile detaliat . . .

  preturi selectie
  Metode Plată

  Plata se poate face prin mai multe metode incluzând transfer bancar ca și plata cu cardul momentan numai prin bancă. Plata se face cu avans sau total, diferența fiind achitată la finalizarea lucrării.

  mastercard metoda plata card
  Garanție Lucrări

  Toate lucrările prezintă garanție dacă există defecte de structură a lucrării timp de 2 ani la rupere, precizand ca ruperea aproape intotdeauna se intampla in primul an. Alte garantii timp de 5 ani se discuta in cabinet. Nu se garantează lucrarea în următoarele situații care țin de pacient: ruperea dinților, alergii nedeclarate, dinți suspendați pentru care a optat pacientul, dinți cu infecție pe care pacientul a optat să-i păstreze.

  garantie_5_ani
 • PREZENTARE

  PREZENTARE

  Exemple Lucrări

  Exemplele prezentate de lucrări sunt numai câteva din lucrările filmate pentru prezentare dar sunt elocvente, fiind ceramice.
  Mai Multe . . .

  punte zirconiu ceramica
  Prezentare Cabinet

  Imaginile filmate ca și filmulețele de prezentare prezintă anumite facilități ale cabinetului.
  Mai Multe . . .

  imagine cabinet 1
 • CONTACT

  DATE DE CONTACT

  PROGRAMARE:

  Pentru a face o programare, completați toate datele din formularul ce se deschide în pagina următoare prin link-ul de mai jos:
  Faceți o Programare

  programare cabinet
  TELEFON

  0769673918 DIGIMOBIL.

  phone icon
  EMAIL

  mihaifasola@gmail.com
  SAU ADRESA DIRECTĂ A CABINETULUI:
  contact@mihaifasola.ro

  email icon
  FACEBOOK

  mihai.fasola

  facebook icon
  SKYPE

  mihai.fasola

  skype icon
  TWITTER, G+

  mihaifasola

  g+ icon
  PROGRAM DE LUCRU

  L-Mie.-V: 10.00-18.00, M-J: 15.00-19.00, SAMB.: CU PROGRAMARE. Programul este flexibil, în funcție și de cel al pacientului în corelație cu programările existente.
  Mai Multe . . .

Incrustatii

1. Inlays, onlays din amalgam de Ag carpule, glassionomer si compozit.
Alegerea unui material de obturatie este foarte dificila tinand cont de mai multi factori:

Dintele implicat: este cunoscuta lipsa de rezistenta a obturatiilor compozite in zona molara unde duc de obicei la fracturi dentare sau infiltratii laterale. De aceea in zona molara se indica incrustatii turnate ceramice pentru aspectul fizionomic sau amalgam de argint carpule pentru rezistenta in timp.

Factorul de constrictie: multe materiale fizionomice au un factor de modificare volumetrica in jur de '3%' ceea ce duce in majoritatea cazurilor la inlocuirea acestora sau la coloratie marginala.

Locul aplicarii: aplicarea subgingivala a unui compozit duce la caderea acestuia prin infiltratii salivare gingivale. De aceea se recomanda un glassionomer, mai versatil.

inlay ceramic

In cabinetul nostru se folosesc aproape exclusiv materiale de obturatie de tip ceramic, datorita progreselor majore tehnice in dezvoltarea materialelor de obturatie ceramica tip ORMOCER. Aceste materiale au avantajele: biocompatibilitate, rezistenta, culoare, modificare volumetrica minima !

Tehnica de obturare prin stratificare tip multistrat si bicomponent duce la rezultate deosebite in privinta rezistentei preparatiei si adeziunii marginale.

2. Obturatii de canal prin tehnica de condensare la rece sau cu ace NaviTip Ultradent.
Tehnica de obturare a canalului radicular este deosebit de importanta mai ales la lucrari protetice unde nu se poate reinterveni usor.

Tehnica de condensare la rece: asigura un succes de aproape 100% daca se utilizeaza instrumentarea rotativa si compactarea corecta cu ace plane Plugger si un numar suficient de conuri gutaperca incluzand unul Master.

Tehnica acelor Navitip: dezvoltate de Ultradent, reprezinta un mod foarte eficient de obturare prin introducerea unui material in canal pana in varful radacinii cu un ac foarte subtire. Este esentiala in zonele dificile molare.

Alegerea unui material de obturatie biocompatibil cu hidroxid de Ca asigura nu numai obturarea usoara dar si preventia si vindecarea tesutului periapical !

Exemple de tratamente cu obturatie canale radiculare

radiografie dentara I

1. Obturatie canale radiculare la molar mandibular II.

radiografie dentara II

2. Obturatii radiculare canale curbate.

radiografie dentara III

3. Obturatii canale la canin si premolar mandibular. Canal curbat obturat pana la nivel de apex radicular.

Obturatie necorespunzatoare

radiografie dentara IV

Premolar maxilar obturat partial, dar care nu s-a complicat in timp.


3. Tratamente de regenerare apicala prin aplicare temporara sau definitiva de hidroxid de calciu intens bazic, util la radacini dentare cu parodontita apicala pana la evitarea extractiei.

In osteite apicale cronice, afectare tot mai intalnita care duc la extractia dintelui, solutia Ultradent cu hidroxid de Ca intens bazic (12) este poate cea mai eficienta metoda, ducand la distrugerea microbiana si regenerare osoasa in majoritatea cazurilor.

Actual in cabinetul nostru se utilizeaza exclusiv tratamente de canal bazate pe Hidroxid de Ca bazic, dar cu caracter permanent, datorita biocompatibilitatii dar indeosebi a faptului ca au caracter reparator si de mentinere permanent. In acest mod scad foarte mult riscurile de afectare apicala in timp !


 

 

 

air_filter air conditioned
Blog, Articole, Site Map, copyright mihaifasola.ro